Catalogus

Met LionsHome vind je prachtige meubels en woonaccessoires van top merken voor goede prijzen van honderden online shops. Typ het gewenste product in de zoekbalk of selecteer een categorie hieronder om de catalogus te doorzoeken.
Meubels › Shop nu
Woonaccessoires › Shop nu
Keuken › Shop nu

Over LionsHome

Met LionsHome vind je snel en eenvoudig meubels, woonaccessoires, tuinaccessoires en veel meer.

Met LionsHome vind je snel en eenvoudig nieuwe ideeën voor uw huis, tuin en veel meer. Als je van plan bent om je huis her in te richten, te verfraaien met woonaccessoires of als je op zoek bent naar tuin- en DIY producten, word je vaak geconfronteerd met de kwelling van keuze. Met onze hulp wordt het zoeken nu gemakkelijker. Met onze website kun je niet alleen heel snel huis- en tuinproducten vinden, maar ook de top aanbiedingen van verschillende partner winkels.

Het is vaak zo dat na het vergelijken van verschillende producten de juiste inspiratie pas naar boven komt over hoe je het beste uw woonkamer, slaapkamer, babykamer, keuken, of badkamer in kunt richten. Of het nu klassiek is of puristisch en elegant, of speels en romantisch, of in de populaire vintage look of juist bijzonder extravagant: Wij laten je zien waar je deze items kunt vinden. Laat nieuwe interieur ideeën voor de woonkamer, keuken of badkamer naar je toe komen!

Fris je badkamer op met nieuwe badaccessoires en mooie badkamer spiegellijsten, badtextiel en zeepdispensers om je eigen persoonlijke wellness-oase te creëren. Woonaccessoires and decoratieve producten zijn het meest betaalbaar en kunnen een zeer positief effect hebben op de uitstraling en het comfort van je huis.

Kinderkamers zijn een populaire plek waar je je eigen creativiteit kunt uitleven om de vier muren van je kinderen hun kamer om te toveren tot een waar paradijs. Tegenwoordig is de selectie van kinderbedden erg uitgebreid, dus neem naast de functie ook eens de optiek in overweging. Zo is een zacht roze kinderbedje ideaal om een veilige haven te creëren voor een kleine prinses. Bij het ontwerpen van een jongens slaapkamer kan je je laten leiden door populaire motieven en karakters als auto's en piraten. Om ervoor te zorgen dat je kinderen zich helemaal op hun plek voelen in hun kamer, is het vaak slim om ze bij het ontwerpproces te betrekken. Andere manieren om kinder slaapkamers op te leuken zijn muurversieringen of kleurrijke tapijtjes - probeer het gewoon eens uit!

Een andere plek die je kunt herinrichten is de keuken. Met een kleine aanpassingen kun je je keuken ombouwen tot een fijne, populaire plek voor de hele familie. Barkrukken zijn een hele goede optie voor de keuken omdat ze de familie uitnodigen om te zitten en samen tijd door te brengen en ze zijn ook nog eens heel erg betaalbaar.

Kleine aanpassingen in de woonkamer, zoals nieuwe foto's, vazen, schalen of tapijten creëren vaak een compleet nieuwe look waar je gasten van op zullen kijken. Kijk door de geweldige aanbiedingen van onze partner winkels om de juiste meubels, woonaccessoires en tuinproducten te vinden en decoreer je huis op basis van je persoonlijke smaak.