Impressum

LionsHome.nl wordt u aangeboden door

LionsHome GmbH
Sophienstr. 16
10178 Berlin
Duitsland

E-mail: info@lionshome.de (e-mail sturen)
Telefoon: +49 (0) 30 - 120 534 090

CEO: Michael Röcker
Hoofdkantoor: Berlin
Gerechtelijk district: Amtsgericht Charlottenburg • HRB 163781 B
BTW-nr: DE299199773

Verantwoordelijk voor alle redactionele content: Michael Röcker (contactgegevens als hierboven)


Algemene informatie

Problemen bij uw bestelling
LionsHome is geen online-shop. Als u vragen heeft over producten of een bestelling, neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder. Als problemen met een online-shop zich voordoen, kunt u het ODR-platform van de Europese Commissie gebruiken voor een buitengerechtelijke overeenkomst: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Website inhoud
De inhoud hier is slechts bedoelt voor persoonlijk gebruik. Het kopiëren of publiceren is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming, voor zover de inhoud copyright van LionsHome.

Links naar andere aanbiedingen
LionsHome heeft geen invloed op de inhoud van de gelinkte sites met deze aanbieding. De operatoren zijn uitsluitend verantwoordelijk voor de inhoud van hun gelinkte aanbiedingen.

User Content
Op dit platform krijgen derden de kans om hun eigen inhoud te posten en openbaar te maken. Dit aanbod biedt enkel de technische infrastructuur om informatie op te slaan en op te halen. De auteur is uitsluitend verantwoordelijk voor de inhoud.

Merken en handelsmarken
Beschermde merken en handelsmerken gebruikt in deze aanbieding of door derden zijn onderworpen aan de bepalingen van het huidige auteursrecht en zijn onderworpen aan de eigendomsrechten van de geregistreerde eigenaars. Zelfs zonder het benoemen van de eigenaar of het eigendom als een merk of een handelsmerk, worden merken en handelsmerken door derden beschermd.

Foto Credits
Een aantal van de afbeeldingen en illustraties zijn afkomstig van: 123rf.com, photodune.com en graphicriver.net.